Kaart

Menu Bleu Chaud

€ 47,00

Voorgerechten


Carpaccio van rundfilet
Gerookte Schotse zalm
2 Garnaalkroketten
2 Kaaskroketten

Hoofdgerechten


Gegrilde zalm Label Rouge
Gegrilde Gamba brochette
Iers tussenribstuk
Ierse Côte à l’os

Desserts


Dame Blanche
Crème Brûlée
Irish Coffee

INFO VAN DE CHEF

Wij staan voor lekker, gezond, lokaal, duurzaam & gastvrij. – Allergenen uitleg bij ons service team. Kruiscontaminatie kunnen we nooit helemaal uitsluiten. Onze menukaart kan dagelijks veranderen. Sold out = sold out, sorry! – voorgerecht als hoofdgerecht = € 3 extra – één rekening per tafel – dienst & BTW inbegrepen

TAPA'S

Voorgerechten

Hoofdgerechten - VIS VAN DE CHEF

GROENTEN VAN DE TUINMAN
VEGGIE seizoenschotel – € 26,00

Hoofdgerechten - VLEES VAN ONZE MEESTER RÔTISSEUR

Kid's Corner (tot 12 jaar)

Garnituren

Kruidenboter € 2,50 – Champignonroomsaus € 3,50 – Peperroomsaus € 3,50 – Béarnaisesaus € 3,50 – Choronsaus € 3,50 – Extra gemengde salade € 7,00 – Ratatouille Niçoise € 7,00

Nagerechten

CORONAPROOF

Alle tijdelijke aanpassingen door COVID19 zijn exclusief uitgevoerd om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen. Dank voor uw begrip.