***
Belfurn carpaccio – komkommer – balsamicopesto
***
Magalitza – pompoenpit & -olie
***
Prei – groene groenten – Zeebrugse garnalen
***
Chocoladesaus – wilde champignons – knolselder
***
Meringue – bavarois – mousse
***
fris wit: Giannattasio – bombino bianco – Italia
vol wit: Encosta da Quinta ‘Flui’ – local mix – Portugal
gerijpt rood: Magnum Allesverloren – shiraz – South-Africa
*reservatie per email naar info@bleuchaud.be
met vermelding van uw naam en het aantal personen – mit Meldung von Nahm und Anzahl
avec mention de votre nom et nombre de convives – with mention of your name and number of guests
*bevestiging na betaling van het volledig bedrag per bankoverschrijving naar – Bestätigung nach Bezahlung
confirmation après paiement – confirmation after payment
by BIC KBC: BE78736015900586 – IBAN: KREDBEBB
– reference: 31-12-2019 + uw naam (zelfde van bij de reservatie)
– start om 19u30, doors open @ 19u